Termeni și Condiții


 1. Informatii despre site
 • Site-ul web HAINEPRICHINDEI.RO este administrat de SC. SUPREMISS MIRUNA S.R.L. cu sediul social in Bucurestri Sector 3, Drumul GURA CALITEI, Nr. 4-32, LOT 5, Bloc 7, Scara A, Etaj 11, Ap 158.
 • Numar de Inregistrare la Registrul Comertului BucurestiJ40/17387/2020, CUI  43457805
 • Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

 

 1. Acceptarea conditiilor
  Utilizarea site-ului HAINEPRICHINDEI.RO, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
  Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiilepentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 
  In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet. 
  HAINEPRICHINDEI.RO isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiilein orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.


  3. Drepturile de autor
  Informatiile publicate pe HAINEPRICHINDEI.RO apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii SC. SUPREMISS MIRUNA S.R.L. care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.
  Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail OFFICE@ HAINEPRICHINDEI.RO.

  4. Plata prin credit Cetelem
  Prin bifarea casutei "Rate CETELEM", va exprimaţi consimţământul în mod expres ca BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti (str.Clucerului nr. 78-80, sector 1, Bucuresti, J40/20815/2017, CUI 38627806) să prelucreze datele dvs. cu caracter personal completate în formular (inclusiv Cod Numeric Personal), direct sau prin intermediul operatorilor desemnaţi de către acesta, în scopul derulării raporturilor juridice create/ce vor fi create între părţi, respectiv în scopul realizării activităţii de creditare.
  Refuzul (nebifarea) prelucrării datelor dvs. din câmpurile obligatorii ale formularului duce la imposibilitatea soluţionării cererii dvs.
  Va sunt garantate dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, pe care le puteţi exercită printr-o cerere scrisă (datată şi semnată) transmisă la sediul BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti, precum şi dreptul de va adresa către ANSPDCP în caz de încălcare a drepturilor privind datele cu caracter personal garantate de atât de către legislația națională, cât și de legislația europeană (i.e. Regulamentul General nr. 2016/679 privind Protectia Datelor cu caracter personal).
  Pentru mai multe detalii si informatii despre cum sunt stocate si folosite datele si drepturile tale te rugam sa accesezi www.cetelem.ro sectiunea “Despre noi » Protectia datelor cu caracter personal.
  *Cetelem este marca inregistrata a BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti.


  5. Incheierea contractului
  Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul HAINEPRICHINDEI.RO, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate SC. SUPREMISS MIRUNA S.R.L. - administrator site, respectiv prin telefon sau email.
  Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
  Odata cu livrarea produsului catre cumparator, acesta isi asuma obligatia de a plati contravaloarea facturii aferente produselor din comanda.
  Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea SC. SUPREMISS MIRUNA S.R.L., in termen de 7 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.
  Ofertele si preturile afisate pe site-ul HAINEPRICHINDEI.RO sunt valabile maxim 12 ore.
  Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
  Produsele sunt disponibile in limita stocului.
  Produsele comandate online sau telefonic care au fost ridicate din punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie).


  6. Limitare raspundere
  Site-ul HAINEPRICHINDEI.RO, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
  Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului HAINEPRICHINDEI.RO, in totalitate sau partial.


  7. Anulare comanda
  HAINEPRICHINDEI.RO (administrat de SC. SUPREMISS MIRUNA S.R.L.nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.
  In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, HAINEPRICHINDEI.RO isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.
  SC. SUPREMISS MIRUNA S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, SC. SUPREMISS MIRUNA S.R.L. are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 
  Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
 • preturile afisate pe site-ul HAINEPRICHINDEI.RO sunt rezultatul unei erori materiale;
 • produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
 • tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;
 • Cumparatorul nu este de acord cu modalitatea de transport pusa la dispozitie de catre HAINEPRICHINDEI.RO.

 

 1. Garantii
  Toate produsele sunt insotite de factura. Toate produsele comercializate de catre www.haineprichindei.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
  Produsele sunt noi, in ambalajele originale si sunt autentice, potrivit declaratiei de conformitate.


Termenul de garantie incepe de la data achizitionarii produsului.
Produsele comandate pe www.haineprichindei.ro beneficiaza de acelasi regim de garantie ca si cele cumparate din magazinele HAINEPRICHINDEI.

9. Litigii
Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului SC. SUPREMISS MIRUNA S.R.L..


10. Protectia datelor
Conform cerinţelor Legii nr. 190/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC. SUPREMISS MIRUNA S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tau determina anularea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 190/2018, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor.
Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail OFFICE@HAINEPRICHINDEI.RO